CASANOVA TAROT TANFOLYAM és Párkapcsolati tanácsadó képzés
*******

Éva Ilona 

/Evvalena di Reirossi

párkapcsolati és 

szexuál

parapszichológus

Boldogságterapeuta, tanácsadó-író-tanító * Párkapcsolati, szerelmi és szexuális blokkok felszínre hozása, feloldása, feloldozása. Egyéni alkati szerek bemérése önbizalomhiányra, személyiségfejlesztésre, szexuális problémákra. Figyelemfelkeltő és szerelembevonzó mágia, klasszikus szerelmi oldás és kötés, szerelmi átkok feloldozása. * Bejelentkezés: 06703145911 * www.evailona.hu * Facebook: evvalenadireirossi

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL KÉRÉS
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CASANOVA AKADÉMIA
     
******

 TAROT KÁRTYA BEAVATÁS VELENCÉBEN * Casanova nyomában * Túra és kaland * Képes útleírás

     
CASANOVA A MÁGUS
     
CASANOVA A SZERELMES
     
********

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. Bővebb információ

     
CASANOVA és FILMEK
     
MINDEN, AMI CASANOVA
     
* * *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Bővebb információ

     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

     
G-mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
Számláló
Indulás: 2013-07-29
     
Linkek
     
* A szerelmes Casanova

A szerelmes Casanova

„A szerelmes nem ismer más élvezeteket, csak amelyet szerelme tárgyának szerez.”

„Szemem sarkából figyeltem és láttam, hogy már-már sírva fakad; ez fájt nekem, mert elragadónak találtam. Haját úgy viselte, mint a gazdag parasztlányok, fején több, mint száz zecchino értékű arany hajtűt és csatot hordott, ezek tartották meg ébenfekete hajának hosszú fürtjeit. A hosszú tömör fülbevaló és aranylánc, amely hússzor tekeredett körbe alabástrom nyakán, liliom- és rózsaarcának elbűvölő csillogást adott. Most láttam először falusi szépséget ilyen öltözetben.

Krisztina többet egy szót sem szólt, de nagyon kétségbe eshetett, mert hiszen éppen szeme volt legragyogóbb szépsége, és én barbár módon ettől fosztottam meg. Nagyon utálhatott és csak azért nem sírt, mert dühös volt. Mégsem engeszteltem ki, mert arra vártam, hogy a cáfolat hirtelen jöjjön, mint a villám.”

„Megdöbbenve szemléltem ezt a leányt. Olyan volt, mint egy parasztlánynak öltözött hercegkisasszony. Zavartalan, biztos, szabad mozgása, természetes kecsessége, bájos tekintete mind azt mondta:  Nagyon örülök, hogy csinosnak találsz.

Őrjítő boldogság fogott el. Nem értettem, hogyan lehetett egy ilyen leány két hétig Velencében, anélkül, hogy talált volna valakit, aki elveszi vagy megcsalja. Elragadtatásomat csak növelte tájszólása és naivítása, amelyet a városiak butaságnak neveznek.”

„Mindjárt másnap elhatároztam, hogy Krisztinát boldoggá teszem, anélkül, hogy sorsát a magaméhoz köthetném. Amíg jobban szerettem őt magamnál, úgy gondoltam, hogy feleségül veszem, de a gyönyőr megszerzése után a mérleg annyira az én oldalamra hajlott, hogy hiúságom egyszerre erősebb lett a szerelmemnél. Nem tudtam rászánni magam, hogy lemondjak azokról az előnyökről és reményekről, amelyek csak mint független emberre várnak rám, ahogy gondoltam. Ennek ellenére érzelmeim rabszolgája voltam. Elhagyni ezt a naív és ártatlan leányt olyan sötét bűn lett volna, amelyre nem éreztem elég erőt magamban, már a puszta gondolatától is megremegtem. Éreztem, lehetséges, hogy máris kölcsönös szerelmünk zálogát hordja a szíve alatt, és iszonyodás fogott el arra a gondolatra, hogy bizalmát esetleg gyalázattal és egész életére szóló boldogtalansággal kell megfizetnie. Arra gondoltam, hogy találok neki egy nálam minden tekinteteben megfelelőbb férjet, olyan férjet, akinek a kedvéért nemcsak azt bocséjtja meg, hogy megcsaltam, hanem még örülni is fog, hogy megcsaltam, és szeretni fog érte.”

„Javotte nem volt szépség a kényes ízlésűek szemében, mert bőrét megbarnította a nap, és szája túlságosan fel volt hasítva, de fogai csodálatosak voltak és alsó ajka kissé előre állt, mintegy hogy fogadja a csókokat. Melle szép formájú és rugalmas, kemény, ahogyan erről meggyőződtem…”

„Alakja karcsú és magas volt, arcáról ítélve egészen fiatal lehetett, bőre ragyogó fehér volt, haja és szeme gyönyörű fekete. Görög módra öltözött, ami egész lényének valami rendkívülien érzéki jelleget kölcsönzött.”

„Ha az embernek az égvilágon semmi dolga, és olyan a természete, mint az enyém, nem nézhet naphosszat egy ilyen gyönyörű nőt anélkül, hogy belé ne bolondulna.”

„Erre a paplan alól kibukkan egy elragadó, kócos, üde, nevető fej, amely férfi hálósipkája ellenére azt a nemet árulja el, amely nélkül a férfi a legboldogtalanabb állat volna a földön.”

„Sokkal szebb nő volt, semhogy férfinek nézhette volna bárki; nincs is igazuk azoknak a nőknek, akik, ha férfiruhát öltenek, büszkék arra, hogy olyanok, mint mi, mert ezzel beismerik, hogy ezzel legszebb tökéletességük híjával vannak.”

„Örülten szerelmes voltam belé, de sosem mertem ennek jelét adni: hiúságom kordában tartotta szerelmemet. Attól féltem, hogy büszkesége megalázna, talán tévedtem.  Csak annyit tudok, mindmáig bánom, hogy akkoriban engedtem ennek az ostoba félelemnek”

„…minden bánatom csak az, hogy nem folytathatom halálomig azt, amit életemben a legfontosabbnak tartottam.”

„Most már csakugyan lábához borultam, szerelmesen átkulcsoltam a térdét, és gyengéd hálával csókoltam meg. Nem éreztem már dühöt, nem használtam számonkérő hangot, amely oly kevésbé illik a leggyengédebb érzelemhez. Megesküdtem, hogy a legkisebb kegyét sem kérem, még a kezét sem csókolom meg, amíg meg nem érdemlem szerelmét.”

„Nem tudtam, mit mondjak neki, mert természetesen csak szerelemről tudtam volna beszélni, az pedig kényes kérdés, beértem hát azzal, hogy bájos arcára szegeztem tekintetem, és nem mertem lejjebb nézni, arra a két születőben lévő gömbre, amelyet Ámorok faragtak kerekdedre, mert féltem, hogy szemérmességében megbántom.”

„Gyönyörünk, mintha ezúttal szilárdabb alapon nyugodott volna, több finomságot találtunk benne, és — ha szabad ezt mondani — ésszerűbben terveztük meg.

— Ó, barátom — mondta —, tégy meg mindent, hogy anyává lehessek, mert akkor aztán apám nem használhatja fel többet ürügynek, hogy megtagadjon tőled azt az érvet, hogy még fiatal vagyok a házasságra.

Miután minden tőlünk telhetőt elkövettünk a jó ügy érdekében, több órát mély és élvezetes álomban töltöttünk. Mihelyt felébredtünk, gyertyákat és kávét hozattam, majd ismét munkához láttunk abban a reményben, hogy együtt érkezünk el addig a közös ájulásig, amely boldogságunkat jelenti. A túlságosan korai pirkadat legédesebb öleléseink közepette köszöntött ránk…”

Giacomo Casanova emlékiratai Szerb Antal fordításában * Atlantisz kiadó, 1998. * részlet

Éva Ilona, párkapcsolati és szexuál parapszichológus, Casanova médium

Párkapcsolati, szerelmi és szexuális blokkok felszínre hozása, feloldása, feloldozása. Egyéni alkati szerek bemérése önbizalomhiányra, személyiségfejlesztésre, szexuális problémákra. Figyelemfelkeltő és szerelembevonzó mágia, klasszikus szerelmi oldás és kötés, szerelmi átkok feloldozása.

 

     
*****

Giacomo Casanova író, pap, utazó kalandor, tiszt és feltaláló, csodadoktor, alkimista és pszichológus, hazardőr, a lottó kitalálója, matematikus, Homérosz fordító, színházi hegedűs, diplomata, az inkvizíció titkosügynöke, a velencei ólomkamrák ideiglenes s a női bájak örök foglya és szökevénye”

„Szerelmet attól kell tanulni, aki ért hozzá”

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. Bővebb információ

     
CASANOVA TAROT

CASANOVA TAROT VÁSÁRLÁS

10% kedvezmény a hírlevelet kérő, illetve regisztrált tagoknak. Így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

  Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/tarocchi-artistici/18-i-tarocchi-di-casanova.html

Megrendelés és ár info:

http://www.replikashop.hu

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Bővebb információ

TAROT KÁRTYA TANFOLYAM DVD * 3 napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok ismerete, vetési módok, gyakorlatok, kiegészítő anyag, Tarot galéria, Tarot történelem * Előadó: Éva Ilona Tarot mester * Bővebb információ

     
EROTIKA és MŰVÉSZET
     
A SZERELEMRŐL
     
* * * *

     
*******

Éva Ilona 

párkapcsolati 

és szexuál

parapszichológus

Boldogságterápia * Tanácsadó-író-tanító * Párkapcsolati, szerelmi és szexuális blokkok felszínre hozása, feloldása, feloldozása. Egyéni alkati szerek bemérése önbizalomhiányra, személyiségfejlesztésre, szexuális problémákra. Figyelemfelkeltő és szerelembevonzó mágia, klasszikus szerelmi oldás és kötés, szerelmi átkok feloldozása. * www.evailona.hu

 

     
GYORSEGÉLY
     
* * * * *

Casanova TAROT KURZUS DVD (kezdő és mesteri); SZERELMI MÁGIA DVD; Casanova SZÁMMISZTIKA DVD; Casanova VIRÁGTERÁPIA DVD. Bővebb információért kattints a képre!

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
HASZNOS OLDALAK
     

AZ OLDALT A TÜNDÉRKÉPZŐ ÜZEMELTETI

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * EZOTERIKUS TANOK DVD-n *** CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM * TAROT kezdő és haladó * CASANOVA TAROT kezdő és mester kurzus * SZERELMI MÁGIÁK * SZÁMMISZTIKA KURZUSOK * BACH VIRÁGTERÁPIA TANOK * ANGYALI BEAVATÁSOK *** Bővebb információ

 

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu